Presentationsteknik

Information kommer snart

Bok på väg

För dig som vill veta mer om konflikter. Under året 2014 kommer boken du vill ha om konflikter. Författaren är Gustav Bates iniativtagaren bakom JagochBates. Kontakta JagochBates för mer information.

Information kommer snart

Presentationsteknik

Att presentera ditt ämne så att deltagarna vill ha mera, att lägga upp en föreläsning/dragning på bästa sätt? Vad behöver du göra för att ha kul på scenen? Hur skulle det vara om nervositeten inte kändes tung? Hur skrivs ett manus som fungerar, hur ska ett syfte formuleras och hur vet jag om min publik förstår något? Vad händer om någon i publiken säger att jag inte vet vad jag pratar om, eller om jag kommer av mig?

Presentationsteknik är en träning som är till för dig som känner att du vill lära dig hur du ska få fram ditt budskap. Du kanske är van vid att hålla i presentationer men känner att det finns saker som du skulle kunna bli bättre på. Eller kanske har du fått nya arbetsuppgifter som gör att du nu behöver hålla presentationer.

Här möter jag gärna lite mindre grupper om upp till 15 individer, under allt från några timmar till två heldagar. Upplägget diskuteras med dig utefter vad behoven är.

Träningen i presentationsteknik ger dig många olika hjälpmedel för hur du ska förbereda dig och agera i olika situationer. Teori varvas med övningar och övningarna kopplas till vad du behöver i just din arbetssituation. Jag jobbar med små grupper i presentationsteknik för att det ska finnas tid till övningar, diskussioner och egna frågor.

Jag har undervisat i presentations teknik på Göteborgs universitet sedan 2003